Furninova komfort är anpassningsbar efter dina önskemål

Sedan Furninova grundades för att påbörja tillverkningen av stoppmöbler har de utvecklats i god takt till att ta plats som Nordens största stoppmöbeltillverkare. Det framgångsrika företaget växer ständigt med ambitionen att tillverka modernt formgivna och individuellt anpassade möbler till rimliga priser. Möbeltillverkaren med de förvärvade bolagen Brafab, Conform, Soul och Woodpoint är representerad internationellt på säljkontor belägna över hela världen. Från den modernt utrustade fabriken i Polen levererar Furninova ca. 25 000 unika kundanpassade soffor årligen. Använd Furninovas expertis när du överlåter dem uppgiften att skapa en helt unik soffa särskilt tillmötesgående med dina krav på komfort och design. Låt din nya soffa utgöra ett naturligt inslag i heminredningen i exklusivt prägel av material som läder, massivt trä och svart krom. Komplettera din pall eller fåtölj med handvävda ullmattor i kontrastrika färger.

FurinovaMed Furninovas linje tillbehör kan du sedan kombinera fritt med lamparmaturer där aluminium och textil kommer samman för att dränka vardasrummet i en välbehagligt dämpad ljusnivå. Efficiency är Furninovas registrerade kvalitetsstämpel som sätter garanti på textilen i dina möbler att de är ekovänliga och långt hållbara. Den uteslutande användningen av Easy care-tyger håller genom långsam absorbering din soffa fri från den vätska och smuts som vanligtvis kommer i kontakt med dina möbler. Detta så att du behöver ägna så lite tid som möjligt åt rengöring samtidigt som du alltid imponerar dina gäster med en felfritt ren soffa vid varje besök. Låt Furninova inarbeta dina unika preferenser i skapandet av en medvetet sofistikerad och trivsam atmosfär i ditt hem.